Sunliner bootverhuur

Suijlen Sport Service biedt u de nieuwste sensatie op watersportgebied. De SUNLINER 200 zijn FLOATE BOATS die zonder vaarbewijs kunnen worden bestuurd en ruimte bieden aan maximaal 10 personen. U kunt met uw vrienden en/of familie op ontspannen wijze de Maasplassen verkennen. De SUNLINERS zijn ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ontdek de vele mogelijkheden van de SUNLINER FAMILIE BOTEN!

Prijslijst verhuur sunliner 200
Dagprijs: €250,00 per dag inclusief benzine/ schoonmaakkosten.

Huurperiode
De huurperiode is in totaal 8 uur bijvoorbeeld van 10:00 tot 18:00 uur of van 12:00 tot 20:00 uur. Vertrek vindt plaats in de lighaven van Camping HATENBOER, Hatenboer 51, 6041 TN Roermond. De boten worden verhuurd voor recreatieve doeleinden.

Verzekering en waarborgsom
Onze boten zijn all-risk verzekerd. Het eigen risico is gelijk aan de te betalen waarborgsom, huurder betaalt contant €250,- als waarborgsom, voor de afvaart en bij betaling van de huursom. Tevens dient er een geldig legitimatiebewijs te worden achtergelaten. Wanneer er sprake is van huur langer dan 1 dag wordt het bedrag van de waarborgsom verdubbeld tot €500,-.

Voorwaarden
De boten worden complet afgetankt en schoon aan de huurder afgeleverd. De huurder dient dan ook de boot weer schoon en compleet in te leveren. Onderverhuur is verboden. De verhuurder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel van personen of verlies van en schade aan goederen van de huurder en zijn passagiers, die zich tevens aan boord van de boot bevinden.

Eventuele beschadiging of verlies:
In geval van problemen dient de huurder deze te melden aan de verhuurder. De inzet van particuliere bergingsbedrijven dient alleen op uitdrukkelijke instructie te geschieden van de bevoegde overheidsinstantie of door de verhuurder.

Kinderen:
Voor kinderen is de vaarvakantie een geweldig avontuur. Voor uw gemoedsrust en hun veiligheid leggen we gratis passende zwemvesten aan boord. Graag duidelijk bij de reservering opgeven.

Aantal personen:
Onze SUNLINERS zijn geschikt voor maximal 10 personen en ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.